Bijna 5 jaar na oprichting van Stichting VvERecht en de bijbehorende online juridische databank werd het voor de tweede keer tijd om de gebruikerservaringen te bundelen en deze te verwerken in een nieuw vormgegeven website. Het resultaat hiervan is vanaf 30 april 2016 te zien op VvERecht.nl.

In de afgelopen jaren is het aantal publicaties immers enorm toegenomen en is de omvang van het aantal gebruikers een veelvoud van het aantal bezoekers in het eerste jaar. Op dit moment mag VvERecht.nl onder andere vooraanstaande notarissen, advocaten, ambtenaren en VvE-beheerders, maar ook rechters en de de Procureur-Generaal bij de Hoge Raad tot haar bezoekers rekenen.

VvERecht.nl 3.0 heeft niet alleen een moderner uiterlijk, maar streeft er met het nieuwe ontwerp tevens naar de bezoekers sneller naar het juiste artikel binnen een van de honderden publicaties te leiden. Daarnaast is VvERecht.nl 3.0 beter te raadplegen op telefoons en tablets.

VvERecht.nl bestaat door en voor professionals in het VvE-recht, zoals advocaten, notarissen, rechters, rechtsbijstandverleners, maar ook professionele beheerders. VvERecht.nl is onafhankelijk en wordt beheerd door Stichting VvERecht.nl. De site wordt niet door één dienstverlener verzorgd, maar wordt gevuld door een redactie van ervaren VvE-juristen uit verschillende disciplines.