De redactie van VvERecht.nl is onlangs uitbereid met mr. Mechteld C.E. van der Vleuten. Mr. Van der Vleuten heeft het afgelopen jaar reeds een aantal publicaties op VvERecht.nl geplaatst, waaronder een bijdrage over knelpunten tussen het appartementsrecht en het huurrecht in gemengde complexen. Daarnaast heeft zij een actieve rol vervuld bij het organiseren van de VvERecht.nl Expert Meeting 2012. In het dagelijks leven is mr. Van der Vleuten werkzaam als adviseur en interimmanager voor woningcorporaties. Sinds eind 2011 werkt zij aan een proefschrift over gemengde complexen. Met mr. Van der Vleuten bestaat de redactie nu uit negen VvE-juristen uit diverse disciplines.

Het aantal publicaties op VvERecht.nl is het afgelopen jaar toegenomen tot ca. 200. Op de site zijn vele artikelen, commentaren en opiniestukken gepubliceerd in de vorm van actualiteiten, publicaties, rechtspraak voorzien van annotatie, modelcontracten, aktes en processtukken. VvERecht.nl is daarmee inmiddels een van de grootste online vindplaatsen voor juridische know how op het gebied van het VvE-recht. VvERecht.nl is niet commercieel, onafhankelijk, kosteloos toegankelijk en wordt gevoed door een brede redactie. Een stijgend aantal bezoekers raadpleegt VvERecht.nl regelmatig. Sinds de lancering in 2012 is de content van VvERecht.nl ca. 80.000 maal geraadpleegd.

Met de uitbreiding van de redactie geeft VvERecht.nl nog meer vorm aan haar positie als onafhankelijke en brede databank voor en door VvE professionals.

VvERecht.nl bestaat door en voor professionals in het VvE-recht, zoals advocaten, notarissen, rechters, rechtsbijstandverleners, maar ook professionele beheerders. VvERecht.nl is onafhankelijk en wordt beheerd door Stichting VvERecht.nl. De site wordt niet door één dienstverlener verzorgd, maar wordt gevuld door een redactie van ervaren VvE-juristen uit verschillende disciplines.